top of page
Zoeken

Loop mee met de ‘Walk into the light’ op 10 september in Wijk aan Zee

Het verminderen van het aantal suïcides en pogingen daartoe, kunnen we alleen tot stand brengen als we in staat zijn om ons aan elkaar te verbinden. Aan elkaar verbonden zijn betekent aandacht hebben voor elkaar, oprechte aandacht, zonder oordeel. Gewoon er voor elkaar zijn.


De ‘Walk into the Light’ is bedoeld om die verbondenheid te tonen, om die aandacht te geven. Verder niks, gewoon samen zijn met anderen met wie wij ons verbonden voelen.


Op 10 september, internationale suïcidepreventiedag, kun je meedoen met deze wandeling naar het licht toe. Een wandeling om stil te staan bij de mensen die door suïcide om het leven zijn gekomen, om aandacht te vragen voor en te geven aan de nabestaanden. Een wandeling om aandacht te geven aan en vragen voor naasten van suïcidaliteit, om aandacht te geven aan en vragen voor mensen die zelf te maken hebben met suïcidale gedachten.


In Wijk aan Zee wordt de wandeling georganiseerd door Beverwijkers Ilse Westerhoff van Stichting Suïcide Preventie Centrum en Caroline de Bes van Stichting Aurora in samenwerking met PsyQ, Indigo.

Tijdens de wandeling beleven we samen de zonsopgang en staan we samen stil bij hen die ons ontvallen zijn door suïcide, bij naasten van suïcidaliteit en bij hen die nu te maken hebben met suïcidale gedachten. Er wordt afgesloten met een gezamenlijk ontbijt in Dorpshuis De Moriaan waar gelegenheid is tot napraten.


We verzamelen om 6.00 (in de ochtend) op parkeerplaats Noorderbad, Relweg 59.

Deelname aan de wandeling en het ontbijt is kostenloos, aanmelden is nodig in verband met de inkopen. Aanmelden kan hier : Aanmelden Walk into the Light – Walk into the Light


Ilse Westerhoff, Suïcide Preventie Centrum en familie-ervaringsdeskundige: ilse@suicidepreventiecentrum.nl

06-52027466


Caroline de Bes, Stichting Aurora en familie-ervaringsdeskundige

06-19330138


poster WITL Wijk aan Zee 2023
.pdf
Download PDF • 2.85MB


49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page